Veel gestelde vragen

Waar worden de artikelen gemaakt?

Wij maken alle artikelen zelf in ons eigen werkplaats. We produceren, verpakken en verkopen zelf, met de grootste zorg omdat we weten dat uw huisdier het beste verdient. En het scheelt meteen enorm veel CO2 uitstoot omdat we bij voorkeur lokale materialen gebruiken en we vlieg- en vervoersmiddelen zo veel mogelijk voorkomen.

Kan ik bij jullie ook maatwerk laten maken?

Jazeker, we maken regelmatig aangepaste artikelen, die we in overleg uitwerken en uitvoeren. Vaak dus uniek en éénmalig maar zo is ook onze MEGA voerbak ontstaan die we aan ons vaste leveringsprogramma toegevoegd hebben. En voor maatwerk krijg je uiteraard vooraf een duidelijk voorstel en opgave van de kosten en levertijd. Andere maten, materialen en kleuren zijn dus bespreekbaar!

Ik twijfel over de maat, wat is verstandig?

Bel ons gerust voor advies, wij helpen u bij het maken van de juiste afwegingen. Maar u kunt op afspraak ook langs komen om uw hond de verschillende moodellen uit te laten proberen. Voor voerbakken meten we uw hond dan op, om de ideale voerbak te adviseren. Bij ligbedden is het vaak de hond die meteen zelf kiest!

Waarom zijn er zoveel verschillende maten voerbakken?

De schofthoogte en het gebruikelijke eetgedrag bepalen mede of uw hond rustiger eet (zonder schrokken), maar bij een juiste keuze verkleint het ook de kans op een maagtorsie. Hoewel dit een genetische afwijking is, kan eten in een juiste houding bijdragen aan een gezonde manier van eten.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Afhalen is geen enkel probleem, maar we doen dat wel graag op afspraak, zeker nu vanwege Corona maatregelen.

Hoeveel verzendkosten rekenen we?

In de verzendkosten is een extra stevige doos ingbegrepen om de relatief zware artikelen goed en zonder beschadiging naar u toe te zenden. Voor verzending in Nederland rekenen we 6,95 euro verzendkosten. Voor verzending naar België rekenen we 18 euro . Dit betreft de paketten t/m 10kg. Grotere of zwaardere pakketten zijn de verzendkosten in overleg. We verzenden op aanvraag ook naar andere landen, neem hiervoor contact met ons op.

 

 

© 2021 - 2024 YummieDogz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel