Verzenden en retourneren

Verzenden

De voerbakken worden met PostNL / DHL of GLS verstuurd.
Afleveren van ligbedden is tot aan de voordeur van het pand op de begane grond.
U ontvangt van ons een track & trace code zodra deze beschikbaar is.

Als een bestelling te groot is voor PostNL / DHL / GLS dan kiezen we een andere vervoerder.
Ook in dat geval houden we u op de hoogte van de verzending. Voor grotere zendingen stemt de vervoerder dan rechtstreeks met u af wanneer er geleverd wordt, zodat u de grote zending in ontvangst kunt nemen. U dient voor dergelijke grote zendingen dan dus wel aanwezig te zijn.

Retourneren

U kunt uw bestelling zonder opgaaf van redenen retourneren. Wij stellen het wel op prijs om de reden te vernemen zodat wij onze producten en dienstverlening kunnen verbeteren, maar u bent dus niet verplicht om dit aan ons door te geven. Door dit wel te doen, helpt u om andere dieren een nog beter product te leveren.

Ons herroepingsformulier vindt u HIER

Retour termijn
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventueel door ons berekende verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor uw rekening. Overweeg om uw retourzending te verzekeren want de zending is voor rekening én risico van de verzender. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@yummiedogz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Als een retourzending niet of onvoldoende gefrankeerd is behouden we ons het recht voor om de zending te weigeren.

Uw artikel dient goed verpakt te worden zodat deze onbeschadigd bij ons retour komt.
Gebruikssproren maken dat een artikel niet in aanmerkig komt voor retourneren.
Uit medisch / hygienisch oogpunt mogen we geen artikelen retour nemen die reeds in gebruik genomen zijn.

Aanmelding retournering
Voor ALLE retouren geldt dat u dit voooraf aan ons moet melden (info@yummiedogz.nl) voorzien van uw naam, adres, factuur en/of pakbon nummer. Zorg dat u deze gegevens via email aanlevert en bijsluit in de verpakking van de retourzending. Conform de wetgeving mag u ook gebruik maken van het retourformulier en deze bijsluiten en emailen.

LET OP, voor grotere retourzendingen moet u met ons vooraf een afleverdatum overeenkomen. Zonder deze afstemming kunnen we uw retour namelijk niet in ontvangst nemen.

Verwerking retouren
Wij bevestigen de ontvanst van uw retourzending.
Als uw retour in aanmerking komt voor creditering dan verneemt u dat binnen 7 dagen van ons.
Wij maken dan binnen 7 dagen het geld aan u over en melden u dit moment van betaling.

Uitzondering maatwerk
Als u via deze webwinkel geen standaard artikelen maar artikelen op maat of met andere aanpassingen koopt, dan vallen deze onder maatwerk. Denk aan o.a. afwijkende maten, materiaal, of tenaamstelling. Het herroepingsrecht is bij maatwerk niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Uitzondering verzegelde producten
Je mag producten onder bepaalde omstandigheden verzegelen, het gaat hier dan bijvoorbeeld om producten die om hygiënische redenen na opening niet retour mogen. Deze producten mogen wel gewoon retour als ze de verzegeling niet is verbroken:
“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de afmetingen van uw pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@yummiedogz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering houdbare producten
Sommige producten die u via deze webwinkel koopt hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

 

 

© 2021 - 2024 YummieDogz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel